torstai 30. elokuuta 2012

Suolakurkkuja, nam!!!

No niin, sain kun sainkin vihdosta viimein aikaiseksi säilöä suolakurkkuja. Ai että, omatekoiset suolakurkut ovat lähes parasta herkkua, mitä tiedän. Erityisesti ruisleivän, hapankorpun tai näkkileivän kyytipoikana :)

Omat suolakurkkuni valmistin seuraavalla tavalla: siivutin avomaan kurkkuja ja ladoin ne yhdessä tillin kanssa lasipurkkeihin ja sitten täytin lasipurkit (niin että kurkut peittyivät) keitetyllä etikka-sokeri liemellä, johon olin lisännyt Hillox-pussin. Yhden satsin tein myös niin, että laitoin edellä mainittujen lisäksi vielä valkosipulin kynsiä purkkiin kurkkujen sekaan. Nyt sitten pitää odotella noin viikko kurkkujen valmistumista.


kuva: pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti